Minőségi honlap, elérhető áron - néhány gondolat árainkról

Történt még a XX. század elején, hogy Henry Fordot kihívta egy gazdag ügyfél a meghibásodott T-modellhez.
Ford nézegette, nézegette, majd három helyre egy-egy jól irányzott kalapácsütést mért, és a kocsi újra működött.
– Köszönöm, köszönöm! Mennyi lesz? – kérdezte az ügyfél.
– 110 dollár. – válaszolta Ford.
– Mennyi??? De hát 10 perc alatt végzett! Mi kerül ennyibe???
– 1 dollár a kiszállás, 3 dollár a kalapácsütés darabonként, az ugye 1 dollár, plusz háromszor 3 dollár, ami mindösszesen 10 dollár...
– ...és a maradék 100 dollár??? – vágott közbe türelmetlenül az ügyfél.
– ...az pedig az, hogy tudtam, hogy hová kell ütni...

Honlapkészítés, webarculat tervezés, webdizájn, internetmarketing árainkról

Még mielőtt a fenti anekdotát elolvasva rémülten a bezárás gomb felé mozdulna egérmutatója, szeretnénk leszögezni, hogy semmiképpen nem azt szeretnénk vele sugallni, hogy áraink a csillagos egekben járnak. Azonban mielőtt akár csak 10 forintot is kiadna honlapkészítésre, úgy gondoljuk, hasznos lehet néhány alapvető dolgot tisztán látni, hogy ne legyen ablakon kidobott pénz, amit Ön egy szolgáltatásért kifizet.

Bizonyára Ön is találkozott már ingyenes vagy néhány ezer forintos honlapot kínáló szolgáltatással. Bizonyára látott már Ön is hirdetést hasonló szövegekkel:

Legyen Önnek is honlapja percek alatt, ingyen, amelyet akár Ön is, szakértelem nélkül szerkeszthet!

Az ilyen tucathonlapok, amelyek az interneten ezrével fellelhető, ingyenes sablonokra épülnek, vagy pedig szoftverekkel és varázslókkal, néhány egérkattintással készített honlapok, amelyek általában nem felelnek meg minden szabványnak, a különböző platformokon és a különféle böngészőkben eltérő módon, olykor némely esetben hibásan jelennek meg. A személyre szabhatóság általában kimerül a logó elhelyezésében, szövegek és képek feltöltésében. Az ilyen honlapoknál a keresőkben való jó helyezést, a keresőoptimalizálást is gyakorlatilag el lehet felejteni. Az ingyenes vagy filléres tucathonlapoknál már csak az a rosszabb, amikor hasonló minőségű és színvonalú weblapkészítést több tíz- vagy százezer forintért képesek kínálni, márpedig sajnos ilyen is akad bőven a piacon.

Ha ilyen megoldásokra vágyik, akkor lehet, hogy nem mi leszünk az Ön partnere.

Mi elérhető áron, professzionális, igény szerint teljesen egyedi megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek.

Az általunk készített honlapok nem egérkattintásos szerkesztéssel és nem kizárólag sablonok adaptálásával készülnek!

Egy jó honlap, egyrészről minőségi és igényes arculattervezést, emiatt magas szintű grafikusi szaktudást, valamint komoly HTML, CSS, PHP és MySQL programozási hátteret és ismereteket igényel, az ilyen weblapok pedig nem készíthetőek el néhány óra alatt, egy ilyen típusú honlap elkészítéséhez szükséges szakértelem nem sajátítható el néhány órás tanfolyamon.

Sajnos az interneten hemzsegnek azok a magukat webfejlesztőnek mondó szolgáltatók, akik összedobtak már néhány honlapot, és olcsó megoldásokat kínálnak. Az ügyfelek sokszor csak a honlap elkészülte után döbbennek rá, hogy milyen messze is állnak az ilyen weblapok a professzionálistól.

Szerencsére azonban a szakmaiság is jelen van ezen a piacon, és számos komoly cég, vállalkozás is működik, akik minőségi weboldalakat készítenek. Ezek közé tartozik a TremoloWeb Design is. Mi valóban professzionális, minőségi weblapokat készítünk ügyfeleink egyedi igényei alapján, nem varázslókat, nem egérkattintásos honlapszerkesztőket használunk, hanem igény szerint valódi HTML, PHP és CSS programozással készülnek honlapjaink.

A piacon a hozzánk hasonló, minőségi, professzionális megoldást kínáló szolgáltatások ára a néhány tízezertől a többszázezer forinton át, akár a milliós nagyságrendig is terjedhet.

Mit nyújt Önnek a TremoloWeb Design?

Minőségi honlap, elérhető áron!

A TremoloWeb Design célul tűzte ki, hogy megtalálja az arany középutat. A minőség tekintetében nem ismerünk kompromisszumokat, áraink azonban a földön járnak. Igyekszünk olyan szolgáltatást kínálni, ahol az ár/érték arány a legkedvezőbb.

Egy honlap elkészítéséhez nem adható klasszikus értelemben vett árlista. Az ár függ attól, hogy a honlap hány oldalt tartalmaz, milyen mélységű a vizuális és arculati elemek megjelenése a honlapon, milyen típusú animációk és egyéb interaktív elemek, milyen funkcionalitású modulokat és appleteket valósítunk meg.

Többnyelvű honlapok esetén, az egyes nyelvi mutációk felára a magyar változat árának általában a 20-50%-a, függően a honlap összetettségétől. Ez az ár nem tartalmazza a fordítás költségeit, az külön megállapodás tárgyát képezi.

Egy honlap elkészítésének ára a pontos igényfelmérések és alapos konzultáció után alakul ki, amely során részletesen meghatározzuk ügyfeleink igényeit. Természetesen arra is van lehetőség, hogy ügyfeleink az árat határozzák meg, és mi ehhez alakítjuk ki a hozzá tartozó szolgáltatás tartalmát.

Internetmarketing stratégia kidolgozása és megvalósítása esetén is egyedi megegyezés kérdése a szolgáltatás ára, amely az elérni kívánt eredmények és a megvalósítandó stratégia függvénye.

A honlapok tárhelyen történő elhelyezésének és karbantartásának, frissítése havidíjas szolgáltatás, amely szintén egyéni megegyezés alapján születik, és függ a tárhelyfoglalás méretétől, valamint a karbantartásban vállalt feladatok mennyiségétől. Biztos lehet azonban abban, hogy versenyképes, korrekt árakat kínálunk Önnek, minőségi szolgáltatásért cserébe!

Amennyiben úgy gondolja, hogy Ön is professzionális, kompromisszumok nélküli megoldást szeretne, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje ajánlatunkat!

Nem fog csalódni bennünk.


Ingyenes vagy filléres honlap... Megéri?

Egy vállalkozás sikeréhez és fejlődéséhez ma már elengedhetetlen a világhálón való megjelenés.

Ezt felismerve egyre több cég, kisvállalkozás jelenik meg saját készítésű, ingyenes vagy filléres honlappal a világhálón. Ma már azonban a sikerhez ez nem elegendő! Nem elég csupán az, hogy egy vállalkozás elmondhatja magáról, hogy van honlapja a neten.

Egy funkcionalitásában rosszul megtervezett, rosszul kialakított vagy igénytelen weblap akár komoly károkat is okozhat azzal, hogy gyorsan elriasztja a látogatókat, és egyben rontja a vállalkozás hírnevét, presztízsét is.

Ennél is nagyobb kárt képesek okozni az ingyenes tárhelyek. Ha egy látogató azt látja, hogy egy vállalkozás nem rendelkezik saját tárhellyel és domainnévvel, csupán egy ingyenes szolgáltatónál helyezi el honlapját, akkor fel fog merülni benne a kérdés: megbízhat-e egy olyan vállalkozásban, amelynek még annyi pénze sincs, hogy évi néhány ezer forintot rászánjon egy jó minőségű tárhelyre?

Ne bízzon az amatőr, filléres megoldásokban!

A honlap ma már egy gyorsan megtérülő befektetés, válassza a TremoloWeb Design megoldását!

Professzionális honlapok, magas szintű szakmai háttér

Miért válasszon bennünket?

  • mert egyedi, testre szabott weblapot, dizájnt készítünk Önnek
  • mert nálunk mindig az ügyfél az első
  • mert hosszú távú partnerségen alapuló kapcsolatra számíthat velünk
  • mert folyamatosan követjük és alkalmazzuk az új technológiákat, trendeket
  • mert honlapjaink háttere a webes fejlesztőeszközök (CMS rendzser, HTML5, CSS3, PHP, Javascript, MySQL) magas szintű ismerete

Weblap: út a sikerhez!

A XXI. században egy cég, vállalkozás sikerének elengedhetetlen feltétele az interneten történő megjelenés, bemutatkozás.

A siker kulcsa egy hatékony, professzionális honlap.

A TremoloWEB DESIGN ebben segít Önnek!

Ne keressen tovább, nálunk Ön is biztosan megtalálja a legmegfelelőbb megoldást!
Mindezt ráadásul a minőségnek megfelelő, elérhető áron.

Honlap: pénzkidobás vagy befektetés?

A XXI. század információs társadalmában ma már egyetlen komoly vállalkozás sem engedheti meg magának, hogy ne legyen jelen az interneten. Az emberk az interneten keresik az őket érdeklő termékeket, szolgáltatásokat, információkat, tervezik a jövőjüket, vásárlásaikat és beruházásaikat. Így egy honlap ma már nem pénzkidobás, hanem minden vállalkozás elengedhetetlenül szükséges befektetése, amely hosszú távon megtérül, mert honlap nélkül egyre nehezebb lesz érvényesülni a mai digitális világban.

Honlap ingyen?

Ön is hallott már a néhány óra alatt elkészülő ingyenes vagy filléres weblapokról?

Mi nem ilyen megoldást kínálunk Önnek!

Az általunk készített honlapok az Ön igényei szerint, egyedi elképzelések alapján készülnek, saját arculattal, személyre szabott, magas szintű grafikai tervezéssel.

Ha nem szeretne tucatmegoldást, válassza a minőséget elérhető áron!