A TremoloWeb Design bemutatása

A TremoloWeb Design 2008 végén indult Kiskunhalason egyéni vállalkozásként, jelenleg társasági formában, TremoloWeb Szolgáltató Kft.-ként folytatjuk tevékenységünket. Elsődleges tevékenységi körünk minőségi, professzionális reszponzív honlapok, céges weblapok tervezése és kivitelezése, grafikus webdizájn, webarculat tervezés, webshop, webáruház készítése és üzemeltetése, valamint honlapokhoz, weblapokhoz kapcsolódó internetmarketing, keresőmarketing és szociális/közösségi média kampányok tervezése és menedzselése, honlapok keresőoptimalizálása.

Több éves kitartó munkánk eredményeként ma már büszkén jelenthetjük ki, hogy Kiskunhalas egyik meghatározó, immár piacvezető szerepre törő honlapkészítési és webdizájn megoldásokat kínáló vállalkozásává nőtte ki magát cégünk, a közeljövőben pedig nem titkoltan célunk, hogy Bács-Kiskun megyében is meghatározó piaci szereplőként lehessünk jelen.

Vállalkozásunk elsősorban kiskunhalasi és környékbeli, Bács-Kiskun megyei (Kiskunmajsa, Soltvadkert, Kiskőrös, Kecel, Jánoshalma, Kiskunfélegyháza, Baja, Kecskemét, Kalocsa, stb...) kis- és középvállalkozások, intézmények, szervezetek, közösségek, magánszemélyek számára szeretne elérhető áron, minőségi honlapokat kínálni, de az ország egész területéről szívesen várjuk leendő ügyfeleink érdeklődését.

A tapasztalatok szerint a környéken kevés olyan honlapkészítéssel, webdizájnnal foglalkozó vállalkozás működik, amely minden igényt kielégítő, professzionális megoldást kínálna ügyfeleinek.

Küldetésünk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek munkánkkal és szolgáltatásainkkal a megrendelés első pillanatától, a munka teljes folyamatán át, egészen a honlap fenntartásáig, üzemeltetéséig.

Számunkra az ügyfélkapcsolat nem egyszerűen csak egy szerződéses kapcsolat, amely a számla kiállításáig tart. Tapasztalatunk, hogy sok vállalkozás ott követi el a legnagyobb hibát, hogy a mennyiségre helyezi a hangsúlyt, ami a minőség rovására megy, gyors, felületes, sablon megoldásokat kínálnak.

Célunk és filozófiánk, hogy ügyfeleink olyan partnerre találjanak bennünk, akiben megbízhatnak, és a honlap elkészítése után is az elégedettség érzésével nyugtázhatják a kapcsolatot.

Nálunk a mennyiség soha nem megy a minőség rovására!

Meggyőződésünk, hogy nincs jobb reklám egy vállalkozás számára, mint a lelkiismeretes munka.

Ha megbízható partnerre vágyik, ne keressen tovább!

A TremoloWeb Design a megoldás az Ön számára, ha professzionális megoldásokat keres.

Váradi Krisztián

tulajdonos, ügyvezető

TremoloWeb Kft.

Miért válasszon bennünket?

 • mert egyedi, testre szabott weblapot, dizájnt készítünk Önnek
 • mert nálunk mindig az ügyfél az első
 • mert hosszú távú partnerségen alapuló kapcsolatra számíthat velünk
 • mert folyamatosan követjük és alkalmazzuk az új technológiákat, trendeket
 • mert honlapjaink háttere a webes fejlesztőeszközök (CMS rendzser, HTML5, CSS3, PHP, Javascript, MySQL) magas szintű ismerete

Weblap: út a sikerhez!

A XXI. században egy cég, vállalkozás sikerének elengedhetetlen feltétele az interneten történő megjelenés, bemutatkozás.

A siker kulcsa egy hatékony, professzionális honlap.

A TremoloWEB DESIGN ebben segít Önnek!

Ne keressen tovább, nálunk Ön is biztosan megtalálja a legmegfelelőbb megoldást!
Mindezt ráadásul a minőségnek megfelelő, elérhető áron.

Legyen Ön is partnerünk, ha...

 • szeretne egy modern, igényes megjelenésű honlapot
 • szeretné vállalkozását, cégét vagy termékeit bemutatni az interneten
 • több látogatót szeretne honlapjára
 • webáruházat, webshopot szeretne indítani termékei értékesítésére
 • szeretne egyéni, közösségi vagy szervezeti honlapot
 • szeretne személyes blogot, családi honlapot, igényes fotógalériákkal

Honlap ingyen?

Ön is hallott már a néhány óra alatt elkészülő ingyenes vagy filléres weblapokról?

Mi nem ilyen megoldást kínálunk Önnek!

Az általunk készített honlapok az Ön igényei szerint, egyedi elképzelések alapján készülnek, saját arculattal, személyre szabott, magas szintű grafikai tervezéssel.

Ha nem szeretne tucatmegoldást, válassza a minőséget elérhető áron!